B-chem Kft.

Cégünk, a B-Chem Kft 2010 – ben alakult, eredetileg vegyi alapanyagok nagykereskedelmével foglalkozó vállalat, mely budapesti székhellyel és két telephellyel (Balatonfűzfő, Gyömrő) rendelkezik.

Balatonfűzfői telephelyünkről a nyugati országrészt tudjuk kényelmesen kiszolgálni, ez a raktárunk 10 percnyi autóútra található az M7 autópályától.

Gyömrői raktárunkból (Gyömrői Ipari Park), mely mindössze 5 km – re található az M0 autópályától, hatékonyabban tudjuk a budapesti, és kelet magyarországi partnereinket kiszolgálni. Reményeink szerint e két logisztikai központ megfelelő támogatást nyújt a megrendelések gyors, és pontos teljesítéséhez. Mindkét telephelyünkön rendelkezünk fedett, és nyitott tároló kapacitással, és az anyagmozgatáshoz szükséges valamennyi eszközzel, mely ugyancsak hozzájárul a termékek megfelelő tárolásához, illetve a logisztikai folyamatok gyors, és biztonságos lebonyolításához.

Megalakulásunk óta az osztrák Salinen Austria által bányászott, és csomagolt sótablettát forgalmazzuk purAqua márkanéven, illetve kezdetekben a lengyel Zakłady Azotowe Puławy cég AdBlue adalékanyagát forgalmaztuk, de ez utóbbit a megnövekedett szállítási költségek miatt néhány évre abbahagytuk.

A sótabletta forgalmazásában az évek során a hazai piac egyik meghatározó szereplőjévé léptünk elő, éves szinten hozzávetőleg 5-6000 tonnát értékesítünk ebből a termékünkből.

Az AdBlue kereskedelmét 2022 decemberében újrakezdtük, 2023 óta pedig hivatalos VDA licensszel rendelkező gyártók lettünk.

Hosszútávú célunk, hogy a sótablettához hasonlóan az AdBlue ® forgalmazásával is meghatározó szereplői lehessünk a hazai piacnak.