AdBlue® gyártás

ALAPANYAG

A gyártáshoz szükséges alapanyag UREA 46 (AUS 32) beszerzését számos kritérium teljesülése után választottuk ki. Elsődleges szempont volt, hogy a termék rendelkezzen azon minőségi paraméterekkel, melyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a késztermék AdBlue® (AUS 32) megfeleljen a VDA (Verband der Automobilindustrie), mint a licenc tulajdonosa által támasztott minőségi előírásoknak. Az alapanyag minőségét, a beérkezést követően, minden esetben az IMSYS Kft akkreditált laboratóriumába visszük, ahol a mért eredményeket összevetjük az alapanyagot kísérő minőségi bizonyítvánnyal. További, nem kevésbé fontos feltétel volt az alapanyag beszerzése során, hogy a folyamatos ellátás biztosított legyen, így esett a választásunk egy, a gyártás helyéhez közeli Európai, és egy Távol -Keleti beszállítóra. Raktárainkban nagy mennyiségű készlet van betárazva, a termelés így folyamatosan biztosított.

GYÁRTÁS

2023.11-01-től hivatalos VDA gyártói licenccel rendelkezünk, így az AdBlue® (AUS 32) hivatalos gyártói lettünk. Az AdBlue® (AUS 32) gyártása gyömrői telephelyünkön történik, itt állítjuk elő a gyártáshoz szükséges, az előírt specifikációnak megfelelő ioncserélt vizet. Jelenlegi AdBlue® (AUS 32) gyártási kapacitásunk napi 30.000 liter, melyet az igények növekedése esetén növelni szándékozunk.

MINŐSÉG-ELLENŐRZÉS

A VDA (Verband der Automobilindustrie) gyártó licenc megszerzésének feltétele, hogy csak ellenőrzött, megfelelő alapanyagokból lehet AdBlue® készterméket gyártani, melynek dokumentációit és a késztermék gyártása során vett mintákat az ISO 22241 szabvány szerint kezelünk. Laboratóriumi vizsgálatainkat a budapesti székhelyű IMSYS Kft. végzi, aki AdBlue® mérésre akkreditált minősítéssel rendelkezik. Telephelyünket csak az IMSYS Kft által bevizsgált késztermék hagyja el!

CSOMAGOLÁS

10/20 literes kanna (kiöntőcsővel) 1000 literes IBC 1000 – 12.000 literes tartálykocsi.

KISZÁLLÍTÁS

Saját gépjárműparkkal rendelkezünk, így a rendelések kiszállítását 5 munkanapon belül vállalni tudjuk.