PurAqua vízlágyító sótabletta

A PurAqua vízlágyító sótabletta, melyet az osztrák Salinen Austria bányászik és csomagol, 2007 óta áll cégünk által forgalmazás alatt.

A sótabletták (vízlágyító sótabletta, regeneráló sótabletta) manapság egyre több ember figyelmét keltik fel, ugyanis sokat lehet hallani pozitív tulajdonságaikról.

A minőségi PurAqua vízlágyító sótabletta hatékony segítséget biztosít a vízkő elleni küzdelemben. Alkalmasak mosodai berendezések, vízlágyító berendezések karbantartásához és ipari vízlágyítás területén is hatékony segítséget nyújtanak.

A vízlágyítók megfelelő működéséhez nagy tisztaságú sóoldat használata szükséges, és másik típusú só töltése a berendezésbe meghibásodásához vezethet, ezért használjon megfelelő vízlágyító sótablettát!

Sótablettára lenne szüksége?

Kínálatunkban folyamatosan megtalálhatók a sótabletták, így tőlünk könnyedén be tudja szerezni a termékeket, mivel szállítást is végzünk, valamint cégünkre hosszú távon számíthat, így a későbbiekben már nem kell beszerzési helyet keresnie.
A termékeket kedvező áron kínáljuk, ezért anyagi szempontból is érdemes minket választani.

A PurAqua sótablettával jelentős összegeket takaríthat meg!

Ha Ön szeretné megakadályozni a plusz kiadásokat, vegye fel a harcot a vízkővel, ehhez választhatja osztrák PurAqua sótablettáinkat!
Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk rendelkezésére.

B-chem Kft.
B-Chem

Kapcsolatfelvétel

Értékesítés : +36-30-580-4969