Vákuum só
Vákuum só

A vákuum só egy speciális sófajta, amelyet a természetes sókiválasztási folyamat során vákuumban, vagy vákuum párolgással nyernek ki. A vákuumsó előállítási folyamata során a tengervíz vagy a sótartalmú víz alacsony nyomáson, azaz vákuumban történik, így csökkenthetők a hőmérsékletek és az energiafelhasználás. Ez a technológia a sókiválasztás gyorsabb és energiahatékonyabb módját kínálja

A vákuum só széleskörű ipari és háztartási alkalmazásokban használatos, mivel tisztább és finomabb minőségű, mint a hagyományos só. Néhány fő felhasználási területe:

  1. Élelmiszeripar: A vákuum sót gyakran használják élelmiszerek ízesítésére és tartósítására. Magas tisztasága miatt ideális a feldolgozott élelmiszerekhez, például húsokhoz, sajtokhoz, pékárukhoz és egyéb termékekhez.
  2. Vegyipar: A vákuum sót számos ipari folyamatban használják, például a vegyiparban, ahol fontos alapanyagot jelent különféle kémiai reakciókhoz, például a nátrium-hidroxid (lúg) előállításához.
  3. Háztartási alkalmazások: konyhasó
87 Ft / kg + áfa
1000 kg / raklap
Áraink telephelyeinken érvényesek! Kiszállítás esetén, kérjük kérjen egyedi ajánlatot!
Az oldalon megjelölt nagykereskedelmi árak raklapos mennyiségre, VAGY DOYPACK CSOMAGOLÁS ESETÉN 100 DB FELETTI RENDELÉSRE vonatkoznak!
Kisebb mennyiség esetén keresse a webshopot!

B-Chem Kft.
1126 Budapest
Kléh István út 8/A
+36-30-580-4969
ertekesites@b-chem.hu

B-Chem Kft.
1126 Budapest
Kléh István út 8/A
+36-30-580-4969
ertekesites@b-chem.hu

Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.